Home > Reserveren

Reserveren & Aanbetalen

Reserveren

U kunt de gewenste fontein eenvoudig en snel per e-mail of telefonisch reserveren. U ontvangt van ons binnen 48 uur per e-mail een reactie of de gewenste fontein beschikbaar is en een offerte. Als u akkoord bent met de offerte dan sturen we u per e-mail een factuur. Wij vragen bij particulieren reserveringen een volledige betaling om uw reservering definitief te maken. Betalingen dienen binnen 7 werkdagen voldaan te worden en dienen uiterlijk 3 werkdagen vooraf aan de gehuurde datum op onze bank te zijn bijgeschreven,
Bij particuliere last-minute reserveringen (korter dan 3 dagen vooraf aan het event) vragen wij de betaling per direct te voldoen per bank-overschrijving. Bij een lastminute reserveren loopt u echter wel het risico dat de gewenste fontein reeds verhuurd kan zijn, dus reserveer tijdig om er zeker van te zijn dat u dit chocoladeplezier niet hoeft te missen.
Bij zakelijke reserveringen sturen wij na opdracht een factuur die binnen 10 werkdagen voldaan dient te worden.

Betaling & Definitieve reservering

Voor uw betaling ontvangt u een factuur. De betaling dient binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Chocolade-Fontein-Huren onder vermelding van het offerte/factuur-kenmerk. Zodra de betaling door ons is ontvangen maken wij uw reservering definitief.
Bij particuliere last-minute reserveringen (korter dan 3 dagen vooraf aan het event) vragen wij de betaling per direct te voldoen per bank-overschrijving.
Bij zakelijke reserveringen sturen wij na opdracht een factuur die binnen 10 werkdagen voldaan dient te worden.

Wanneer vervalt uw voorlopige reservering

We zetten uw voorlopige reservering tot 7 dagen na de factuurdatum voor de betaling vast.
Indien wij uw aanbetaling niet binnen 7 dagen hebben ontvangen vervalt uw voorlopige reservering automatisch en kunnen eventuele nieuwe klanten de fontein op de door u gewenste datum reserveren. Indien de betaling later dan 7 dagen na factuurdatum alsnog door ons wordt ontvangen, dan is Chocolade-FonteinHuren.nl ten alle tijden zonder opgaaf van redenen gemachtigd de reservering te annuleren. Betaal daarom tijdig en voorkom teleurstellingen.
Indien er op het moment van ontvangst van een te late betaling alsnog geen nieuwe reservering voor dezelfde datum is aangenomen, dan zullen we uw reservering gewoon definitief maken.
Indien de reservering niet kan doorgaan, dan ontvangt u uw betaling ten alle tijden binnen 10 werkdagen retour.
Zodra u akkoord gaat met onze offerte en een aanbetaling heeft gedaan, dan gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Kopie geldig legitimatiebewijs en naw gegevens

Bij een reservering voor de losse verhuur (zelf ophalen en retourneren) ontvangen wij graag een kopie van een geldig legitimatiebewijs en u naw gegevens per email. Bij een reservering dienen wij de kopie van de legitimatie uiterlijk 5 werkdagen voor de gereserveerde datum te hebben ontvangen (liefst een scan of foto van uw legitimatie per e-mail). Bij een lastminute reservering (7 dagen of minder vooraf aan huurdatum) dient u een kopie van een geldig legitimatiebewijs en uw naw gegevens mee te nemen, wanneer u de chocoladefontein(en) komt afhalen. Houdt er rekening mee dat we u zonder legitimatie de gereserveerde producten niet kunnen meegeven.

Restant Betalingen & Borg

Eventuele borg ontvangt u bij het retourneren van de chocoladefontein contant of per bank weer retour.
Bij particuliere lastminute reserveringen ontvangt u een totaal factuur (incl. borg) voor de totale bestelling. Het factuurbedrag dient u vooraf aan het afhalen van de bestelling per bank te hebben voldaan (vergeet uw legitimatiebewijs niet!)


Lees meer over Betalingen »
Lees meer over Afhalen & Retourneren »