Home > Betalingen

Betalingen & Borg

Betalingen losse fonteinhuur / Rent-only

Bij het maken van een reservering (rent-only) door particuleren vragen wij om een aanbetaling van 50% van het factuurbedrag, te voldoen per bank (zie Reserveren). Hiervoor ontvangt u per email een factuur. De aanbetaling dient binnen zeven werkdagen na het ontvangen van deze factuur te zijn overgemaakt op de bankrekening van Chocolade Fontein Huren. Indien wij uw aanbetaling binnen genoemde termijn niet hebben ontvangen vervalt uw reservering automatisch (zie Reserveren).
Het resterende factuurbedrag betaalt u contant of via een betaalverzoek bij het ophalen van uw bestelling. Ook hiervoor ontvangt u vooraf een restant-factuur.
Bij rent-only van de chocoladefontein betaald u een borg. Deze borg is opgenomen in de restant-factuur en die krijgt u bij het retourneren van de chocoladefontein contant of per bankoverboeking weer retour.
Bij reserveringen korter dan een week voorafgaand aan de gereserveerde huurperiode (last-minute reserveringen) hoeft u geen aanbetaling te doen. U ontvangt maar een factuur (incl. borg) die u bij het ophalen van uw bestelling contant of per betaalverzoek dient te voldoen.
Voor zakelijke reserveringen ontvangt u na opdracht een factuur met een betalingstermijn van 10 werkdagen.

Betalingen Buffetservice

Bij het maken van een reservering door particulieren voor een buffetservice vragen wij om een volledige betaling van het factuurbedrag vooraf, te voldoen per bank (zie Reserveren). Hiervoor ontvangt u per email een factuur. De betaling dient binnen zeven werkdagen na het ontvangen van deze factuur en minimaal 3 werkdagen vooraf aan de geplande evenement-datum te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Chocolade Fontein Huren. Indien wij uw aanbetaling binnen dit termijn niet hebben ontvangen vervalt uw reservering automatisch.
U betaald geen borg voor de huur van een fontein als u een buffetservice afneemt. Dan is een medewerker van Chocolade Fontein Huren aanwezig op uw evenement en verantwoordelijk voor al de door u gehuurde producten.
Voor zakelijke reserveringen ontvangt u na opdracht een factuur met een betalingstermijn van 10 werkdagen.

Teruggave borg & ongebruikte chocolade

Bij rent-only ontvangt u de borg en het bedrag van eventuele ongebruikte chocolade (in gesloten verpakking) contant of per bank retour, zodra u alle zaken retourneerd. Hiervoor ontvangt u een factuur.
Bij een buffetservice ontvangt u eventueel de kosten voor ongebruikte chocolade retour. Deze kosten zullen verrekend worden in een factuur met een eventuele restant betaling.

Betaalgegevens

Bank: KNAB
Bankrekening / IBAN: NL24 KNAB 0259 7450 06
T.n.v. Digi-D-Sign
Betalingskenmerk: gebruik altijd uw factuurnummer als betalingskenmerk.
BIC: KNABNL2H

BTW/VAT ID. NL001815172B71
KVK / Chamber of Commerce 14073105
*Chocolade-Fontein-Huren.nl is onderdeel van Digi-D-Sign Marketing


Lees meer over Reserveren »
Lees meer over Afhalen & Retourneren »